Stenskott? Vänta inte med att laga eller byta din trasiga vindruta.

Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet – sikten försämras ju för varje repa, stenskott och spricka som uppstår.

Men vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion. Så om du har en spricka i vindrutan är det bra att byta ut den, vänta inte för länge.

En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är en viktig del av bilens bärande konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Det är betydelsefullt inte minst eftersom airbagen tar stöd av rutan vid en kollision. Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Det talar för att du ska välja en ŠKODA Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet.

Just nu får du nya torkarblad på köpet när du byter vindruta.

När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att den tas om hand på rätt sätt. Vi är experter på ŠKODA och har alla de verktyg och originaldelar som krävs för att bilen alltid ska vara en ŠKODA – även om byter vindrutan eller någon annan viktig säkerhetsdetalj.

Erbjudandet gäller t o m 30 juni 2020.

Fem anledningar att välja en ŠKODA Originalvindruta:

  1. Den är en del av bilens bärande konstruktion.
  2. Den agerar stöd till airbagen vid en kollision.
  3. Den innehåller ofta viktig säkerhetsteknik.
  4. Den är perfekt anpassad till din ŠKODA.
  5. Vi kalibrerar alla säkerhetssystem korrekt.

Just nu får du nya torkarblad på köpet när du byter vindruta.

Välkommen till oss på ŠKODA Stockholm, Göteborg och ŠKODA Syd.

Erbjudandet gäller t o m 30 juni 2020.

Publicerat: 1 april, 2020 Senast ändrad: 8 juni, 2020
Skrivet av Din Bil Servicemarknad